Er wordt momenteel een opvolger ontwikkeld voor leerlingvolgysteem DrieDee Plus. Dit vernieuwde leerlingvolgsysteem heet SchoolKr8 en wordt ontwikkeld door School360, de nieuwe producteigenaar van DrieDee Plus.

DrieDee Plus is een aantal jaren geleden ontwikkeld in opdracht van LOWAN-PO en de PO-Raad. Met DrieDee Plus kunnen scholen de resultaten  van Nieuwkomers in het primair onderwijs volgen. Afgelopen jaren is het programma, met ondersteuning uit het veld, steeds doorontwikkeld en wordt het door veel nieuwkomersscholen gebruikt.

Voor de verdere doorontwikkeling en het onderhoud van DrieDee Plus is LOWAN eind 2020 een samenwerking aangegaan met School360. Onder een nieuwe naam – SchoolKr8 – wordt het programma momenteel totaal vernieuwd. Er wordt onder andere gewerkt aan een verbeterde gebruikerservaring en een koppeling met de speciale nieuwkomersleerlijnen die LOWAN dit jaar ontwikkelt.

Voor de gebruikers van het programma DrieDee Plus zal er voorlopig niets veranderen. Zij kunnen met DrieDee Plus blijven werken zoals ze gewend zijn. Wanneer DrieDee Plus-opvolger SchoolKr8 klaar is, zullen DrieDee Plus-gebruikers hierover op tijd worden geïnformeerd. Ook zullen ze persoonlijk begeleid worden bij de overstap van hun huidige DrieDee Plus-abonnement naar SchoolKr8.

Er zullen een aantal interessante nieuwe functies worden toegevoegd aan SchoolKr8, die een absolute meerwaarde zullen zijn voor gebruikers die in het nieuwkomers onderwijs werkzaam zijn. Wil je op de hoogte gehouden worden via e-mail, stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Meer weten over SchoolKr8?
Kijk dan op de website van School360: www.school360.nl