Fijn dat je geïnteresseerd bent in DrieDee Plus! We nodigen je van harte uit om DrieDee Plus te bestellen en samen met ons te werken aan een soepele introductie op jullie school. Wij adviseren hiervoor een training aan te schaffen om snel en op de juiste manier te kunnen starten met DrieDee Plus.

Je hebt de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten voor één of twee jaar. Het abonnement kan op elk moment van het jaar ingaan. De overeenkomst wordt automatisch na een jaar verlengd (vooraf krijg je een waarschuwingsmail). Wil je opzeggen? Je hebt een opzegtermijn van 1 maand voorafgaande het einde contract. Je kunt per post of per mail opzeggen.

De tarieven van DrieDee Plus:

  • Maximaal 10 leerlingen € 195,00 per school per jaar
  • Maximaal 20 leerlingen € 225,00 per school per jaar
  • Maximaal 50 leerlingen € 300,00 per school per jaar
  • Meer dan 50 leerlingen € 350,00 per school per jaar

Bij het invullen van het bestelformulier kun je direct aangeven of je een training wilt aanschaffen. Wij nemen dan z.s.m. contact op om deze training in te plannen. De kosten voor een training zijn € 695,- excl. btw en exclusief reistijd en -kosten.

Vul onderstaand bestelformulier in, dan ontvang je een bevestiging per e-mail. Betaling gaat per factuur die wordt nagestuurd.

 

DRIEDEE PLUS BESTELFORMULIER

Contactpersoon gegevens
Gegevens ontvanger DrieDee Plus
Gegevens bestuur
Keuze abonnement

U kunt hieronder een keuze maken voor het juiste abonnement (1- of 2 jarig op basis van het aantal leerlingen).

Om DrieDee Plus te kunnen gebruiken wordt er gebruik gemaakt van een leerlijnen set. Deze set geeft de toetsen en de normen aan op basis van een 10 of 13 weken structuur. U kunt de leerlijnen altijd naar eigen inzicht aanpassen.
Lees hier de algemene voowaarden
reCAPTCHA is required.

In het kader van de AVG willen we u melden dat wij de gegevens die u invult in het bestelformulier enkel gebruiken om uw bestelling te verwerken, te factureren en u een support account toe te sturen.

DrieDee Plus, leerlingvolgsysteem voor Nieuwkomers in het onderwijs!